“Më mirë të qëndrosh i qetë dhe t'i bësh të tjerët të mendojnë që je budalla, sesa të flasësh dhe t'ju heqësh të gjitha dyshimet.” ~Abraham Lincoln

Server

ROOTADMIN
Staff member
Joined:May 30, 2021
Messages:46
Reaction score:31
Points:57
Location: Albania
Website:Albnetwork.org
Offline
  • ROOTADMIN
  • Administrator
  • Moderator
 • #2
lol qar ideje, ne fakt ne shqip thohet Kur Nuk fola Kurr Nuk Gabova... :p
 

Lacta

NETADMIN
Staff member
Joined:May 30, 2021
Messages:23
Reaction score:6
Points:3
Offline
  • NETADMIN
 • Thread starter
 • #3
gjithashtu kurr nuk u degjove :p
manej nuk asht e ransishme mas me gabu e ransishme asht me u degju ( gjthm menimi jem)
 

Personalizoni

Top Bottom