Latest activity

  • R
    RAIN replied to the thread kerkes.
    Miu esht ish pjestar i staff aop .. ka vite .. por ka ber shkeputje her pas here .. dhe me qe ka ber perseri kerkes per aop .. kisha nje...

Personalizoni

Top Bottom